Παραλία Αγία Κυριακή

Home // Παραλία Αγία Κυριακή

Παραλία Αγία Κυριακή

Η παραλία της Αγίας Κυριακής βρίσκεται κοντά στο γραφικό χωριό Αγκώνας, σε απόσταση 18 χλμ από το Αργοστόλι. Είναι μια μακριά παραλία με βότσαλα και κρυστάλλινα νερά. Στο πολύχρωμο λιμάνι της υπάρχουν πολλές ψαρόβαρκες και μπορείτε να νοικιάσετε μία για να εξερευνήσετε πολλές όμορφες παραλίες της Κεφαλονιάς. Δίπλα στην παραλία, υπάρχει μια μικρή και απομονωμένη παραλία που ονομάζεται Βούτη.

Μπορείτε να φτάσετε στην παραλία, είτε ακολουθώντας τη διαδρομή από Αγκώνα ή μέσω Ζόλα, ένα μικρό χωριό που ανήκει στο Δήμο Ληξουρίου. Στην παραλία μπορείτε να βρείτε ξαπλώστρες, καντίνα και θαλάσσια σπορ. Η παραλία της Αγίας Κυριακής προτιμάται από επισκέπτες που αναζητούν ησυχία και την ηρεμία.

Κοντά στην παραλία της Αγίας Κυριακής μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές για τη διαμονή σας. Υπάρχουν πολλά ξενοδοχειακά συγκροτήματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Δίπλα στη θάλασσα, υπάρχουν πολλές ταβέρνες για να απολαύσετε φρέσκο ψάρι μετά το μπάνιο σας. Η παραλία της Αγίας Κυριακής είναι ένας ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν λιγότερο πολυσύχναστες παραλίες για διακοπές.

Leave a Review

Your email address will not be published.

Modal Header

Some text in the Modal Body