Παραλία Πόρτο Αθέρας

Home // Παραλία Πόρτο Αθέρας

Παραλία Πόρτο Αθέρας

Η παραλία του Αθέρα βρίσκεται στο ομώνυμο μικρό χωριό, σε απόσταση 14 χλμ από το Ληξούρι, στο δήμο της Παλικής. Πρόκειται για μια ήσυχη αμμώδη παραλία και καταγάλανα νερά. Το μικρό λιμάνι του Πόρτο Αθέρα φιλοξενεί αρκετά σκάφη. Η μαγευτική θέα προς τη θάλασσα και τους καταπράσινους λόφους που το περιβάλλουν θα σας καταπλήξει.

Ο Αθέρας είναι μια δημοφιλής παραλία στην Κεφαλονιά λόγω της μορφολογίας της που κάνει το κολύμπι εύκολο και ασφαλές. Είναι ιδανική για οικογένειες με παιδιά. Μπορείτε να απολαύσετε ένα ήσυχο μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά της και να χαλαρώσετε κάτω από το ζεστό ήλιο.

Κοντά στην γραφική παραλία του Αθέρα, υπάρχουν παραδοσιακές ταβέρνες με φρέσκο ψάρι. Αν σας αρέσει η πεζοπορία, υπάρχουν αρκετά μονοπάτια για να εξερευνήσετε την περιοχή. Το μονοπάτι που οδηγεί στην μικρή παραλία Αμμίδι είναι μια χαρακτηριστική διαδρομή εξαιρετικής ομορφιάς. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Η παραλία του Αθέρα θα σας μείνει αξέχαστη και αξίζει μια επίσκεψη κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στην Κεφαλονιά.

Leave a Review

Your email address will not be published.

Modal Header

Some text in the Modal Body