Παραλία Έμπυλη

Παραλία Έμπυλη

Μετά το κόλπο Φώκι, η Έμπλυση είναι η επόμενη πιο κοντινή παραλία στο Φισκάρδο. Δεν είναι εύκολη διαδρομή με τα πόδια, καθώς αποτελείται από αρκετά ανηφορική διαδρομή και στις δύο κατευθύνσεις της διαδρομής. Ανάλογα με τη φυσική σας κατάσταση, ταχύτητα περπατήματος και πόσο παραλιακό εξοπλισμό μεταφέρετε, θα ήταν λογικό να επιτρέψετε περίπου 40 λεπτά για να φτάσετε στην Έμπλυση με τα πόδια. Η διαδρομή είναι απλή· από το λιμάνι πάρτε το δρόμο προς Αργοστόλι, κοντά στην πιάτσα των ταξί και συνεχίστε σε μια ανηφορική κατεύθυνση μέχρι να φτάσετε στην «Ταβέρνα Ηρόδοτος». Στρίψτε δεξιά μπροστά από την ταβέρνα και ακολουθήστε τον ελικοειδή δρόμο προς την παραλία.

Αν δεν σας αρέσει ο περίπατος, μια ιδανική λύση είναι να διαπραγματευτείτε με έναν από τους οδηγούς ταξί από το Φισκάρδο για να σας πάει στην παραλία και να σας συλλέξει πάλι σε μια προκαθορισμένη ώρα.

Ο κόλπος είναι προστατευμένος και ασφαλής για παιδιά στις περισσότερες καιρικές συνθήκες. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι αν υπάρχει παράκτιος άνεμος, τα επιπλέοντα παιχνίδια εξαφανίζονται προς τη θάλασσα εκπληκτικά γρήγορα!

Μόλις φτάσετε εκεί, ο κόλπος είναι όμορφος και ιδανικός για κολύμβηση με αναπνευστήρα. Και στις δύο πλευρές του κόλπου μπορείτε επίσης να βρείτε ιδανικά σημεία για ηλιοθεραπεία πάνω στους επίπεδους βράχους. Αυτοί είναι μερικές φορές πιο άνετοι από την παραλία!

Leave a Review

Your email address will not be published.

Modal Header

Some text in the Modal Body